Dyson Sales Advisor combineert storytelling & verkoop
Dyson Sales Advisor combineert storytelling & verkoop
/ Geschreven door Ruth Kremer
Dyson Sales Advisor combineert storytelling & verkoop

Dyson Sales Advisor combineert storytelling & verkoop. Storyselling zeg maar. 😉 Dyson zoekt echt persoonlijkheden die passen bij het merk en die inzetten op beleving. Sterker je BENT zelf bijna een beleving! Is dat iets wat bij jou past? Dan is dit misschien wel dé baan voor jou. Helemaal wanneer je werkt aan een commercieel cv, want bedrijven zijn altijd op zoek naar mensen die hier goed in zijn.

Geen verkoper maar (Sales) Adviseur!

Een Sales Advisor is een verkoper die vanuit service- en behoefte perspectief de klant helpt bij het maken van de juiste aankoopbeslissing. Jouw doel is pas behaald wanneer de klant blij en tevreden de winkel uitloopt met een product passend bij zijn of haar behoeften en wensen. Als Sales Advisor voor Dyson is het stuk gericht advies geven ook een van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden. En dat maakt het werken ook zo ontzettend leuk en waardevol. Je gaat het gesprek aan vanuit een oprechte interesse in jouw klant. Luistert aandachtig, vat samen en vraagt door (LSD-techniek) om zo tot de kern van wensen en behoeften te komen. Daarbij zet je jouw passie en enthousiasme maximaal in; jouw demo’s zijn interactief, bevlogen en de energie spat eraf! Dat is namelijk wat Sales Advisors van Dyson onderscheidt van het gros van de verkopers. De energie, focus op kwaliteit en een high end oplossing voor de klant. Je treedt op als echte kennisbroker, voedt de klant met de juiste informatie maar laat vooral ook zien dat jouw advies gekoppeld is aan de behoefte. En dat het ‘veilig’ is voor de klant om te beslissen; ‘het past immers bij wat ik wil en verwacht en wil.’ 

Dyson Sales Advisor combineert storytelling & verkoop

Het werken als Sales Advisor voor Dyson is ontzettend leuk maar ook gewoon super leerzaam! Je leert het echte storytelling toepassen en focust op beleving voor de klant. De Dyson Sales Advisor; combineert storytelling & verkoop. Dyson staat gelijk aan high end. Een Dyson V11, robotstofzuiger of Supersonic hairdryer heb je niet voor een paar tientjes. De klant ziet een Dyson vaak als investering en mag dan ook een high end verkoopgesprek verwachten. Beleving is daarbij essentieel. En dat is wat je binnen deze functie ook echt kunt leren. Maar dat niet alleen;

 • Je wordt een meester in storytelling; je weet met enthousiasme een verhaal over te brengen en wekt de verbeelding tot leven!
 • Verbetert in no time jouw communicatieve vaardigheden (verbaal & non-verbaal);
 • Leert gesprekstechnieken toepassen om mensen op de juiste manier in beweging te zetten;
 • Ontwikkelt mensenkennis: weet diverse mensentypen te onderscheiden (heel waardevol bij samenwerken);
 • Verkoopvaardigheden: je leert verkooptechnieken toepassen maar leert ook jezelf te verkopen;
 • Werkt aan een ijzersterk cv; Dyson als Internationaal bedrijf en doorgewinterde verkoopskills;
 • Leert verantwoordelijkheid dragen en resultaat- en targetgericht werken;
 • En niet geheel onbelangrijk; bewustwording van jouw eigen presentatie; de impact van houding en uitstraling.

Dat leer je allemaal niet wanneer je pizza’s blijft bezorgen;) En ook niet als je achter je computer websites maakt of met bitcoins aan het spelen bent. 😉

Werken als Dyson Sales Advisor iets voor jou?

Daar heb je wel nog een portie energie, enthousiasme voor het merk en natuurlijk een klein beetje fingerspitzengefühl voor nodig! Maar de rest kunnen wij je allemaal leren voordat je aan de slag gaat.

Onze Dyson Sales Advisor krijgt:
✔️Een eigen Dyson shop bij Bijenkorf, MediaMarkt of werken in teamverband bij de Mall Demo Zones;
✔️Vast dienstverband, vaste uren maar flex of freelance kan ook;)
✔️Lekker basissalaris + bonusregeling en extra’s daar nog bovenop!
✔️Topnotch salestraining Masterclass Sales & Accountmanagement
✔️Een baan met carrièrekansen en doorgroei naar een Field Accountmanager positie of Senior Sales!

Bij CatchYourTalent maken wij letterlijk topverkopers en bieden je dus ook een perfecte baan wanneer je nog geen ervaring hebt. Heb je een commerciële ambitie, wil je een eigen bedrijf starten of straks na het afstuderen op een hogere positie instromen in het bedrijfsleven? Ga dan aan de slag als Sales Advisor! is high end huishoudelektronica niet je ding? Dan kun je ook binnen de telecom als Sales Advisor voor Xiaomi aan de slag. Stuur een open sollicitatie dan kijken wij in welke regio en bij welk merk shop jij het beste tot je recht komt. Of zoek HIER op regio en kies uit de Dyson of Xiaomi vacatures in jouw omgeving.

Dyson Sales Advisor

 

 

Reacties op "Dyson Sales Advisor combineert storytelling & verkoop"

 • Ruth Kremer schreef op 5 oktober 2022

  Hi Caitlin!
  Dit klinkt als een goede match. Neem even contact op met ons kantoor via 0725413950 of stuur even je sollicitatie in via http://www.catchyourtalent.com/vacatures (even jouw regio en open positie selecteren of stuur een open sollicitatie in). Dan nemen wij contact op met jou.

 • Caitlin Cardinaal schreef op 12 augustus 2022

  Deze vacature sprak mij gelijk aan omdat ik meerdere raakvlakken heb met de eisen.
  Ik ben een gedreven en leergierige werknemer en sta open voor een uitdaging.

  Ik werk op dit moment binnen de Bijenkorf en Ik heb vernomen van collega’s dat jullie op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Daarom zou ik graag een van deze vacatures binnen de Bijenkorf of in de nieuwe store willen vervullen.

  Ik zie mijzelf als zeer geschikt voor de vacature, omdat ik uitstekend Engels spreek en dat is zeer handig op toeristische locaties.
  Door mijn eerdere ervaringen als sales assistent bij NIKKIE en Rituals heb ik veel competenties opgebouwd die betrekking hebben op adviseren en verkopen. Bij de winkel NIKKIE stond ik veelal alleen in de PC Hooftstraat waardoor ik zelfstandig ben en ook om kan gaan met meer vermogende klanten. De luxere winkels zijn voor mij geen onbekend terrein.

  Ik hou ook erg van beauty waardoor ik al veel weet en makkelijk kan bijleren op het gebied van de Dyson hairstylings-producten. Adviseren en uitproberen vind ik een leuke taak.
  Zoals ik al aangaf ben ik erg leergierig en ben ik zeer geïnteresseerd om aan de slag te gaan met álle Dyson producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *