Sales Talent Maurice: De Masterclass brengt mijn droombaan dichterbij
Sales Talent Maurice: De Masterclass brengt mijn droombaan dichterbij
/ Geschreven door Ruth Kremer
Sales Talent Maurice: De Masterclass brengt mijn droombaan dichterbij

CatchYourTalent geeft Sales Talent graag het woord. Elke dag heb je te maken met Sales, of je nu onderhandeld over de prijs bij de groenteboer of tijdens een belangrijk sollicitatiegesprek. Je bent een product, dienst, gevoel of misschien nog wel belangrijker JEZELF aan het verkopen. Sales Talent Maurice vertelt over zijn Masterclass ervaring bij CatchYourTalent.

Nu is dat laatste voor mij van groot belang als starter op de arbeidsmarkt; ook al gaat de economie weer bergopwaarts, het is nog altijd lastig om een baan te bemachtigen waarin je jouw passies compleet kwijt kan. Er zijn tenslotte meerdere kapers op de kust voor die droombaan.

De diversiteit aan praktijkgerichte opdrachten tijdens de masterclass zorgen ervoor dat je continue buiten je comfort zone wordt gezet, uitgedaagd en binnen korte tijd zeer competent wordt in jouw gestelde doelen. Door de goede balans tussen de praktijk ervaring, coaching en theorie wordt je gestimuleerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontwikkelen. Het is gaaf om jezelf te zien groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak!

Ik ben ervan overtuigd dat ik na het afronden van de Masterclass Sales & Accountmanagement niet alleen een commerciële mindset heb ontwikkeld, maar ook de handvatten heb geleerd om mijn droombaan te bemachtigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *