Doe mee aan onze Mini-Masterclass telefonische acquisitie!
Doe mee aan onze Mini-Masterclass telefonische acquisitie!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Doe mee aan onze Mini-Masterclass telefonische acquisitie!

Acquisitie is de basis van elk salesproces. Zonder acquisitie geen afspraak, geen verkoop en geen groei! Maar hoe kom je voorbij de gatekeeper (de telefoniste) en zorg je ervoor dat je aan tafel komt? En eenmaal aan tafel, hoe kom je tot de deal? Met onze tips kom je een heel eind…  Maar wil je echt gericht jouw skills op het gebied van telefonische acquisitie ontwikkelen, neem dan gewoon deel aan onze Open Academy training Telefonische acquisitie op donderdag 31 januari. Onze eigen Salesmanager Moniek Korver deelt haar visie en ervaring op het gebied van telefonische acquisitie en leert je omgaan met de barrières binnen deze interactieve training.

CatchYourTalent Open Academy: Telefonische acquisitie

In deze workshop krijg je handige tips & trucs en leer je keihard (telefonisch) verkopen. De acquisitiegesprekken worden door middel van rollenspellen geoefend en daardoor snel eigen gemaakt. Je wordt direct van de nodige feedback voorzien en je krijgt gerichte concrete tips en handvatten die jouw vaardigheden snel verbeteren. Kortom; essentiële kennis voor een ieder die te maken heeft met het voeren van commerciële gesprekken of voor wie een carrière in Sales ambieert. Wij houden de training op donderdag 31-1 van 15.00 uur tot 17.00 uur op ons hoofdkantoor in Alkmaar. ONLINE INSCHRIJVEN IS GEWENST EN DOE JE HIER.

Gratis deelname voor studenten en starters!

Ben je student of starter? Dan wordt deze workshop je gratis aangeboden door CatchYourTalent.
Overige deelnemers betalen € 25,- per sessie of pak de duokorting, kom met een vriend of vriendin en betaal samen € 40,00. Wij helpen jou als starter graag op weg en vinden dat ontwikkeling bereikbaar moet zijn voor iedereen. Binnen de ‘CYT Open Academy’ bieden wij jou als starter op de arbeidsmarkt gratis ontwikkeling op diverse gebieden. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Deelname is open en vrijblijvend.

Geen tijd om deel te nemen en direct op zoek naar een aantal quick wins? Neem dan onderstaande tips ter harte! En tsja… We houden het nogal kort omdat we je gewoon naar onze Open Academy Training willen lokken!

Tips voor Telefonische Acquisitie

  1. Plan je gesprekken, block je agenda en geef het prioriteit zodat je ook niet onder jezelf uit kunt!
  2. Zorg voor een geduchte voorbereiding, houd verschillende reacties paraat en veeg die tegenargumenten gewoon van tafel;
  3. Lach en neem een actieve houding aan. Je zult zien dat jouw positiviteit aanstekelijk werkt en je gesprekken beter lopen;
  4. Registreer het gesprek zodat je ook een half jaar later nog belangrijke informatie weet op te trommelen;
  5. Vermijd callcentertaal en ga voor de persoonlijke aanpak;
  6. Creëer gunfactor;
  7. Pas de sluwe technieken en tegenargumenten toe uit de training, wees creatief en close je deal!

Inschrijven Open Academy Training Telefonische acquisitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *