De juiste energie is belangrijk voor het verkoopresultaat
De juiste energie is belangrijk voor het verkoopresultaat
/ Geschreven door Ruth Kremer
De juiste energie is belangrijk voor het verkoopresultaat

Je goed voelen staat gelijk aan betere resultaten. Wanneer je lekker in je vel zit gaat eigenlijk alles beter. Toch? De juiste mindset, leuk werk, gezond eten en bewegen zijn dus van invloed op de mentale en emotionele vitaliteit. Tijdens de Masterclass Pitchen en het bepalen van de klantbehoefte hebben wij dan ook in het kader van vitaliteit de ‘borrel’ na afloop verruild voor een Healthy Smoothie bar! Na afloop van de intensieve training konden onze talenten alcoholvrij en voorzien van gezonde groente- en fruitdrankjes, hun energie weer aanvullen.

smoothies voor energieEnergie is belangrijk binnen commercie

Wanneer je niet lekker bent, slecht hebt geslapen of wanneer er persoonlijke problemen zijn, is de conversie meestal niet sky high of was je net niet scherp genoeg om die ene order binnen te halen. De lucky shots uiteraard daargelaten 😉 Maar binnen het commerciële werkveld is de juiste energie en goed in je vel zitten dus erg belangrijk voor het resultaat. We denken daar alleen niet direct aan. We ondernemen van alles om te ontwikkelen, lezen boeken, volgen trainingen en de inwendige mens blijft daar toch vaak in achter. Ook dit nemen we mee tijdens de Masterclass Sales & Accountmanagement.

Pitchen is de eerste sessie van de volledige opleiding waar dan ook veel nieuwe talenten aan deelnemen. Een intensieve sessie is het ook, want je moet direct voor de groep gaan staan en laten zien wat je in huis hebt. En dat gaat vaak gepaard met de nodige zenuwen. Je krijgt er energie van maar het kost dus ook behoorlijk wat. En er is maar een manier om die energie weer aan te vullen zonder dat het ten koste gaat van de lesstof die ook in je hoofd moet blijven hangen. En daarom bedachten wij een alcoholvrij alternatief voor de reguliere borrel; de Healthy Smoothie bar!

Maar een alcoholvrije borrel is toch hartstikke saai?

Niets bleek minder waar. Talenten namen met veel genoegen de vers gemaakte gezonde sapjes in ontvangst en reageerden enthousiast op ons nieuwe concept. Een netwerkborrel kan dus prima zonder alcohol. Sterker nog, je gaat met meer energie de deur uit en de stof blijft ook beter hangen wanneer je het alcoholvrij houdt.

Wil jij ook jouw verkoopresultaat verbeteren of ben je op zoek naar een bijbaan die jou echt verder helpt in jouw commerciële ontwikkeling? Schrijf je in voor een van onze sessies via  de evenementenkalender of kijk bij ons vacatureaanbod in jouw regio.

Smoothies tijdens de Masterclass

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *