CatchYourTalent vs Borstkanker
CatchYourTalent vs Borstkanker
/ Geschreven door Ruth Kremer
CatchYourTalent vs Borstkanker

Door: Team CatchYourTalent
Verdriet, ongeloof en woede is het eerste gevoel wat bij ons op kantoor overheerste toen wij het nieuws hoorde. Wat kunnen borstkanker en CatchYourTalent met elkaar te maken hebben, zullen misschien sommige mensen denken? Sinds enkele maanden is er bij onze directeur Marie- Jose borstkanker geconstateerd. Oktober is de maand voor aandacht voor Borstkanker. De organisatie Pink Ribbon voert middels diverse media en producten campagne om aandacht te vragen voor deze ziekte. Ook wij willen hier graag bij stil staan en jullie aandacht vragen.


Het zal je gebeuren, je bezoekt de dokter omdat je een knobbeltje voelt en binnen 10 dagen wordt verteld dat je borstkanker hebt. Dit gebeurd waarschijnlijk vaker dan jij denkt. De kans is 1 op 8 om borstkanker te krijgen! Het in een vroeg stadium ontdekken vergroot de kans op een succesvolle behandeling. Laat dit artikel een inspiratie bron zijn voor ieder die kracht nodig heeft of een extra vleugje doorzettingsvermogen om zijn of haar dromen te verwezenlijken. Marie-Jose haar doorzettingsvermogen en positieve instelling zorgt er ook voor dat ze succesvol is in de sales. Dit zit in je persoonlijkheid maar is ook zeker verder te ontwikkelen. Door het lezen van vakliteratuur en door gewoon te doen!
 
Onze meeste talenten weten het, maar voor degene die Marie Jose niet kennen zullen wij een kort profiel van haar schetsen. Onze collega is een moeder van 37 jaar met 2 hele lieve kindjes. Het is een echte carrièrevrouw en een ondernemer in hart in nieren met passie voor het sales vak. Samen met haar partner Hans Knipscheer runt zij de Benelux organisatie Racktime en CatchYourTalent. Volgens Marie- Jose haar vertaling zitten er meer dan 24 uur in een dag en naast haar kinderen haalt zij erg veel energie uit haar werk. Na haar HBO studie studeerde zij cumlaude af aan de Universiteit en startte zij direct met haar eigen marktonderzoeksbureau. Al tijdens haar studie leerde zij haar partner Hans kennen en bundelden zij de krachten om het bedrijf samen verder te runnen. Marie- Jose is een kei in het vertalen van haar visie in het ondernemerschap. Zij is het brein achter het businessmodel van onze masterclass, waarin studenten en starters kosteloos een top training krijgen om hen een meerwaarde te geven op de arbeidsmarkt. Daarnaast is zij ook de masterblogger binnen CatchYourTalent!

Marie-José heeft een ongelofelijk doorzettingsvermogen en dit heeft geresulteerd in twee succesvolle bedrijven die niet zonder slag of stoot zijn opgebouwd. Zij is heel erg positief ingesteld en denkt altijd probleemoplossend. Zij is het voorbeeld voor jonge talenten die carrière willen maken of een eigen onderneming willen starten. Het is haar niet aan komen waaien en ze heeft hier altijd hard voor geknokt. Dus wil jij de volgende stap in je carrière maken of een eigen onderneming starten? Doen! is de succesfactor in deze.

Ondanks dat het voor de operationele processen binnen de ondernemingen geen invloed heeft binnen ons werk, missen wij haar deze periode elke dag en kunnen we niet wachten tot ze er weer is. De scherpe opmerkingen, energie en visie geven ons altijd een drive om succesvol te zijn in onze functie. Rond maart is het eind in zicht van de bestraling- en chemobehandelingen. Ze is ondanks alle negatieve zaken die deze ziekte en de behandelingen met zich mee brengen nog steeds positief ingesteld. Wij zijn ervan overtuigd dat zij door haar doorzettingsvermogen en positieve energie snel zal opknappen na de behandelingen en zij snel weer ons team komt versterken!
 
Lees meer informatie over de acties  van Pink Ribbon  op www.pinkribbon.nl. Wil je een berichtje achter laten voor Marie-José, plaats dan een reactie op dit artikel.  Ze leest dagelijks alle reacties op ons blog!

Reacties op "CatchYourTalent vs Borstkanker"

 • Kawan Rauf schreef op 7 oktober 2010

  Beste Marie-José, heel veel sterkte!
  Je bent voor mij een voorbeeld van een carrière vrouw.
  Ik kan me voorstellen dat je het nu zwaar hebt, maar ik weet ook dat je een enorme krachtige, sterke vrouw bent. Dat straal je namelijk uit.

  Ik hoop diep uit mijn hart dat alles goed komt.
  Ik wens jou en je familie en je vrienden heel veel sterkte in deze (nare) periode!

  Tot snel!

 • Saskia Schram schreef op 5 oktober 2010

  Marie-Jose,
  Ik schrok enorm toen ik het bericht las dat je ziek bent. Ineens zo dichtbij. Ik wens jou,Hans en de kinderen heel veel energie en kracht toe in deze moeilijke tijd.
  Groeten,
  Saskia Schram

 • Maarten Colijn schreef op 5 oktober 2010

  Marie-Jose,

  We hebben al veel gemaild en gesproken, maar ook via dit medium wenst iedereen van Professional Capital je alle kracht toe. Je hebt een geweldig karakter waar we heel trots op zijn!

  Maarten Colijn

 • Heleen schreef op 5 oktober 2010

  Hoi Marie-Jose,

  Ik hoor dat je vandaag een nieuwe fase in bent gegaan: het starten van de chemokuren. Als het goed is heb je er al 1 achter de rug en misschien voel je je nu wel heel ellendig, maar deze kun je alvast weer doorstrepen.
  Zet ‘m op en heel veel sterkte, we denken aan je!
  Heleen

 • Jouke Hiddes schreef op 5 oktober 2010

  Hoi Marie-Jose,
  Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte toe!
  Groet Jouke

 • Audilla Voorn schreef op 29 september 2010

  Marie-José, Ik wens jou heeel veel sterkte toe ! Vorig jaar werd bij mijn moeder (47 jaar) Borstkanker geconstateerd… Het is een heel zwaar jaar geweest met veel verdriet en pijn, maar ik kan je vertellen. Vandaag liep ik lekker met haar door de stad ! Dus wat ik wil zeggen is: Alles komt goed ! Blijf sterk en dan zul je overwinnen !!
  Groetjes en sterkte van Audilla

 • Wesley Pijpers schreef op 29 september 2010

  Hoi Marie José,

  Ik wil graag door middel van deze Blog even mijn steun aan je betuigen. Dat je door middel van strijd, positiviteit en energie er weer helemaal bovenop mag komen!

  Wesley

 • catchyourtalent schreef op 29 september 2010

  Hallo allemaal,
  Ik sta helemaal versteld van alle reacties. Ik voelde me al zeer gewaardeerd na het initatief van mijn CatchYourTalent collega’s op kantoor. Maar ik had nooit verwacht dat ik daarnaast nog zoveel reacties van jullie zou ontvangen!

  Wil iedereen meegeven dat het goed met mij gaat, dat ik ook heel veel kracht put uit alle mooie en lieve berichten die ik vanuit alle hoeken krijg. Deze ziekte brengt mij ook heel veel goeds.

  Het is ook erg leuk om te zien hoe CatchYourTalent, ook zonder mijn inbreng, in FLOW opereert. Het gaat erg goed met het bedrijf!

  Groeten,

  Marie-José

 • Benny Smeets schreef op 29 september 2010

  Beste Marie-Jose,

  Via deze weg wil ik jou en je familie heel veel kracht en sterkte toewensen in deze moeilijke periode. Ik hoop van harte dat jullie deze strijd te boven komen en in de toekomst samen nog van heel veel moois kunnen genieten.

  Sterkte!
  Benny

 • Giancarlo Gallant schreef op 29 september 2010

  Alhoewel u nooit heb ontmoet, lees ik dat Racktime en eigenlijk alles wat ik daar geleerd heb eigenlijk gebasseerd is op uw persoon. Dus ik wil u bedanken en u en uw familie enorm veel sterkte toewensen!

 • William Ashoti schreef op 29 september 2010

  Beste Marie-Jose

  Toen ik werkzaam was bij CYT heb ik jou twee of drie keer gezien. Dat komt omdat ik vaak met Racktime te maken had. Als ik jouw profiel lees dan denk ik meteen aan iemand anders die met jouw te vergelijken is. Zij was ook ambitieus, denkt vooruit, geeft niet gauw op en heeft de totale doorzettingsvermogen. Ook zij had zo’n gevecht met haar lichaam, maar uiteindelijk is zij nu helemaal weer gezond. Zij heeft gevochten en nu verkeert zij in goede lichamelijke gezondheid. Ik wens je heel veel sterkte in de toekomst. Mocht ik een bijdrage kunnen leveren, dan ben ik te allen tijde beschikbaar. Groet William Ashoti

 • Mead Kammouna schreef op 28 september 2010

  Beste Marie-Jose,

  Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je snel weer beter wordt!

  Groeten,
  Mead

 • Elroy schreef op 28 september 2010

  Hallo Marie-José,

  Ik wil je graag veel sterke wenste. En vooral meegegeven dat vooral positief denken en gedragen het leed zal verzachten. Verder wil ik graag zeggen dat ik erg positief over Racktime ben en dat jij hier een groot stuk aan mee werkt.

  Succes en beterschap.

  Groetjes,

  elroy

 • Sandi Dijakovic schreef op 28 september 2010

  Je positieve energie en enthousiasme is te herkennen aan de mensen waarmee je samenwerkt, omdat zij dit van je overgenomen hebben!

  Sterkte!

 • Patrick Kooijman schreef op 28 september 2010

  Beste Marie-Jose en vrienden/familie,

  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

  Groeten,

  Patrick

 • Rinaldo Wouterson schreef op 28 september 2010

  Marie-Jose,

  Ik wens je heel veel sterkte!
  This is just another battle in life!

  Met vriendelijke groeten,
  Rinaldo Wouterson

 • Amanda schreef op 28 september 2010

  Beste Marie-José,

  Ik wens jou heel veel sterkte in deze periode. Denk goed om jezelf zodat jij zometeen weer helemaal de oude bent! Je gezondheid is nu het allerbelangrijkste!

  Veel sterkte ook voor Hans, je kinderen en familie/vrienden.

  Groetjes Amanda

 • Jeadyelle de Camps schreef op 28 september 2010

  Marie-José,

  Ik heb veel over jou gehoord. Het was altijd positief en meestal raakte ik gemotiveerd door deze verhalen over jou. In mijn optiek ben je zeer gedreven en heb je een ongelofelijk doorzettingsvermogen. Kijk maar naar Racktime en CatchYourTalent. Ook al ken ik jou persoonlijk niet, geloof ik wel in je dat je met behulp van je doorzettingsvermogen hier doorheen kan.

  Ik wens jou en je familie heel veel sterkte in deze periode!

 • Michiel de Kok schreef op 28 september 2010

  Heel erg veel sterkte toegewenst de komende periode aan jou en je familie!

 • Marjolein Hetem schreef op 28 september 2010

  Beste Marie-José,
  Heel veel sterkte in deze zware tijd.
  Dat je maar veel kracht uit de liefde van je man en kinderen mag halen.
  Groeten,
  Marjolein Hetem

 • Arwen schreef op 28 september 2010

  Alhoewel ik Marie-Jose nog nooit gezien heb, wil ik haar veel sterkte wensen. Racktime betekend veel voor mij en daarvoor mag ik haar natuurlijk wel dankbaar wezen!
  Nogmaals sterkte.

 • Remco van de Berg schreef op 28 september 2010

  Beste Marie-Jose,

  Heel erg veel beterschap gewenst in deze zware periode. Dat je er maar vlug weer bovenop mag zijn. Tot snel!

  Groeten,
  Remco

 • Emile schreef op 28 september 2010

  Beste Marie-José ik wens je alle sterkte en hoop dat je de innerlijke kracht vindt om weer gezond te worden!

 • Willem naber schreef op 28 september 2010

  Marie-José heel veel sterkte! Je hebt altijd al hard gevochten om de dingen voor elkaar te krijgen zoals jij dat wilde, nu hard vechten voor je gezondheid.

  Veel kracht, strijd en beterschap gewenst!

  Willem

 • Huub schreef op 28 september 2010

  Marie-José,

  Bij deze wens ik je heel veel sterkte toe. 37 jaar en borstkanker. Dat is natuurlijk veel te jong. Ik hoop dat het snel de goede kant op gaat en dat je veel kracht mag putten uit alle reacties hier. Gezondheid en geluk is toch het allerbelangrijkste! Heel veel sterkte in deze periode!

  Huub

 • Chantal schreef op 28 september 2010

  Nog maar net in dienst, ken je dus nog niet zo lang. Tijdens mijn eigen sollicitatiegesprek en ook al in mijn eerste werkweek werd duidelijk hoe positief men over jou denk en hoe men jou mist. Dat zegt iets over jou! Dat zegt heel veel over jou. Nogmaals ik ken je zelf nog niet zo goed, heb je nu een paar keer ontmoet, maar nu al voel en zie ik aan jou dat je een enorme krachtige, sterke vrouw bent. Ook ik zou heel graag met jou willen samenwerken en CatchYourTalent willen uitbouwen en hoop dan ook dat je snel weer volledig terugkeert bij jouw zakelijke kindje “CatchYourTalent”. Voor nu wens ik je alle kracht, hoop en geluk toe om de strijd aan te gaan! Liefs Chantal

 • Maurijn schreef op 28 september 2010

  Bij deze wens ik Marie-José en haar familie en vrienden veel sterkte toe voor de komende periode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *