CatchYourTalent vs Borstkanker 2
CatchYourTalent vs Borstkanker 2
/ Geschreven door Ruth Kremer
CatchYourTalent vs Borstkanker 2

Door: Nynke Kuipers  Met grote trots lees ik de reacties op ons artikel over Marie-José.  De competenties zoals ambitie, empathie en betrokkenheid zijn in alle reacties terug te vinden. Onze talenten maken onze organisatie en daar zijn wij heel trots op. De betrokkenheid bij het herstel van Marie-José is kenmerkend voor onze talenten en de succesfactor in het succesvol afronden van onze projecten met als bewijs de verkoopresultaten.  Het is de succesfactor om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

 Onze talenten worden getraind op verkoopvaardigheden en krijgen training van onze opdrachtgever over het product of dienst die zij verkopen. Als de basis is gelegd zijn onze talenten er zelf verantwoordelijk voor om de werk of stagedagen tot een succes te maken. Het is aan hen om kansen en bedreigingen te signaleren in de markt voor onze klanten. Zij zijn de oren en ogen in de markt. Wij verwachten een proactieve professionele houding, staat een product niet goed gepresenteerd, is de verkoopafdeling niet gemotiveerd, is er minimaal voorraad aanwezig, heeft de concurrent een aanbieding waardoor jouw verkoop niet dreigt te lukken? Al deze informatie over de markt moet kort en bondig samengevat zijn in een rapportage richting de opdrachtgever. Heb je vragen aan onze trainer, wil je weten hoe je met een situatie moet omgaan? Wij verwachten van onze talenten dat ze ons bellen en pro-actief met de theorie aan de slag gaan in de praktijk. Elk verkoopgesprek met jezelf evalueren is een essentieel onderdeel om de voortgang te maken in je persoonlijke ontwikkeling.  CatchYourTalent neemt de talenten niet aan de hand mee, maar verwacht dit van de talenten zelf. Door de betrokkenheid, ambitie, passie en doorzettingsvermogen met als doel persoonlijke ontwikkeling weten onze talenten zich te onderscheiden van de massa op de arbeidsmarkt.  Door net een stap harder te zetten en te zorgen dat alle details TOP zijn maken zij het verschil en steken zij met kop en schouders boven het maaiveld uit.  

De betrokkenheid richting je vrienden, familie, teamgenoten, collega’s, de klant en jouw opdrachtgever is hierin ook essentieel. Neem de tijd om te luisteren naar je collega’s, geef een complimentje, een schouderklopje, stuur een mailtje, een kaartje of een sms  als iemand iets te vieren heeft of een steuntje in de rug kan gebruiken. Vier successen en wees er voor elkaar in moeilijke tijden. Toon betrokkenheid naar de mensen om je heen en investeer hier tijd in. “Companies don’t buy, people do” is de slogan van ons trainings bureau Professional Capital.  Wij, Marie- José en Hans willen bij deze onze talenten nogmaals bedanken voor alle lieve berichten en betrokkenheid. Jullie talenten zijn de succesfactor achter het succes van CatchYourTalent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *