CatchYourTalent sponsort jonge toptalenten van het HTC Dressuur Talentplan
CatchYourTalent sponsort jonge toptalenten van het HTC Dressuur Talentplan
/ Geschreven door Ruth Kremer
CatchYourTalent sponsort jonge toptalenten van het HTC Dressuur Talentplan

Topsport heeft alles met passie en ambities te maken. Zaken waar wij als CatchYourTalent ons dagelijks mee bezig houden binnen ons Instituut voor Sales Talent. Met passie en ambitie kun je het maximale uit jezelf halen, groeien en koers zetten naar de top. Wij stimuleren ambitieuze sales talenten om het beste uit zichzelf te halen maar wij vinden het ook belangrijk om talent in het algemeen kansen te geven. Met die gedachte sponsort CatchYourTalent de jonge toptalenten van het HTC Hippisch Talenten Centrum en juichen wij dit mooie initiatief toe welke gericht is op het ontwikkelen van ambitieus talent (12-21 jaar) binnen de paardensport!

Succesvol worden door mindset

CatchYourTalent sponsort de jonge talenten van het HTC Ruitersport Dressuur Talentplan.

“Jonge mensen, die al heel duidelijk een passie en ambitieus doel voor ogen hebben. En op jonge leeftijd al veel tijd investeren om beter te worden. Dat is eigenlijk de link tussen CatchYourTalent’s visie en die van de Talenten die wij sponsoren. Het is een eerste stap die wij zetten in het ondersteunen van Talenten die topsport beoefenen. En het geeft ons als bedrijf veel energie. Wanneer je op 11-jarige leeftijd zo gedreven bent om elke dag een paar uur te trainen, dan praat je over een mindset om succesvol te worden! Dit past in onze filosofie om als onderneming ook een bijdrage te leveren aan de maatschappij.” aldus oprichter en eigenaar van CatchYourTalent Marie-José van den Kommer.

CatchYourTalent  streeft er naar om te ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Wij streven niet op de eerste plaats winst na,  maar stellen onze mensen en leefomgeving centraal. Ook een van de redenen waarom wij ons nog meer gaan richten op het stimuleren van mensen met passie en talent.

HTC Ruitersport Dressuur Talentplan

Het HTC wil de brede basissport verbinden met de smalle topsport. Dat gebeurt door talenten te begeleiden op het gebied van dressuur, springen of eventing. Jaarlijks worden per regio selectiedagen voor het HTC-talententeam gehouden waar je als jonge ruiter binnen een lesvorm kunt laten zien wat je kunt en je bij goede resultaten een jaar lang begeleiding en training krijgt. Een leerzaam jaar waarbij je een belangrijke stap op weg naar een hoger niveau in de wedstrijdsport kunt maken.

Passie werkt aanstekelijk…. Laat je vooral inspireren door onderstaande talenten en hun weg naar de top! Heb jij ook een mooi initiatief waar passie en ambitie een centrale rol speelt? Of ambieer je een commerciële carrière? Neem dan zeker contact met ons op via 0725413950 of info@catchyourtalent.com.

16-jarige Peter en Ruben runnen succesvol Moestuinland.nl
HéMax (22) Vegan pindasaus voor de horeca
14-jarige Billy de Munk op weg naar de top in Iceskating
Max en Stein richten op 15-jarige leeftijd STAX Social Media op
Auke (16) richt kledingmerk Ballin op
19-jarige Max bouwt waterstofauto

CatchYourTalent sponsort de jonge talenten van het HTC Ruitersport Dressuur Talentplan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *