CatchYourTalent Open Academy: Gratis training voor studenten en starters!
CatchYourTalent Open Academy: Gratis training voor studenten en starters!
/ Geschreven door Ruth Kremer
CatchYourTalent Open Academy: Gratis training voor studenten en starters!

Wij van CatchYourTalent helpen jou als starter of student graag op weg in je carrière en vinden dat ontwikkeling bereikbaar moet zijn voor iedereen. Binnen de ‘CYT Open Academy’ bieden wij dan ook gratis training en ontwikkeling op gebieden die raakvlak met commercie en verkoop hebben. Denk hierbij aan commerciële basisonderwerpen als; Presenteren, Telefonisch verkopen, Netwerken, Solliciteren, Social Media gedrag, maar ook hoe je nu echt een stageplaats kunt vinden en hoe je bij bedrijven dit voorstel het beste kunt presenteren.

Telefonisch VerkopenKortom; essentiële kennis voor een ieder die commercieel aan de slag wil of een carrière in Sales ambieert. Of natuurlijk gewoon wanneer je gek bent op jezelf ontwikkelen! We trappen het jaar 2018 af op donderdag 11 januari met de CYT Open Academy: Leer keihard telefonisch verkopen!

Gratis deelname voor studenten en starters!

Ben je student of starter? Dan wordt deze workshop je gratis aangeboden door CatchYourTalent. Zowel binnen als buiten ons netwerk. Val je buiten deze doelgroepen dan kun je uiteraard ook deelnemen. Je betaalt dan € 25,- per sessie of pak de duokorting voor 2 personen € 40,00.

Trainingen worden georganiseerd op het CYT hoofdkantoor in Alkmaar en zijn doorgaans van 15.00 uur tot 17.00 uur. Inclusief een hapje en drankje.

Check onze evenementenkalender voor de geplande workshops en schrijf je snel in! Wij hanteren een maximum aantal deelnemers van 10-15 per sessie, zodat wij voldoende en gericht aandacht kunnen geven.
Telefonische Acquisitie

Bekijk hier de de geplande evenementen vanuit de CYT Open Academy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *