CatchYourTalent controleert gratis jouw CV of motivatie!
CatchYourTalent controleert gratis jouw CV of motivatie!
/ Geschreven door Ruth Kremer
CatchYourTalent controleert gratis jouw CV of motivatie!

Schrik niet, maar wist je dat een werkgever gemiddeld 20 seconden nodig heeft om in te schatten of jouw profiel interessant genoeg is? Voldoet jouw CV wel aan die ’20-secondenregel?’ In de meeste gevallen niet helaas. We zijn nog maar net live met onze Gratis CV Check en nu al heeft deze nieuwe dienst gretig aftrek. CatchYourTalent helpt jou als starter graag op weg en controleert gratis en voor niets CV’s en motivatiebrieven voor iedereen die wel wat extra hulp kan gebruiken. Óok wanneer je niet bij ons solliciteert.

Hoe werkt het?

Je vult je gegevens in en koppelt je CV en/of motivatiebrief. Deze komt vervolgens bij ons binnen en wordt opgepakt door een van onze ervaren recruiters. Op werkdagen wordt jouw CV direct in behandeling genomen en krijg je binnen enkele uren een goed advies zodat je snel door kunt met het versturen van je sollicitaties! Simpel toch?

Waar wordt op gelet bij de CV Check?

Een goed Curriculum Vitae geeft overzichtelijk weer wat jij hebt bereikt in je carrière. Vanwege de ’20 seconden regel’  is het echt zaak om zo duidelijk mogelijk te communiceren en alleen details te noemen die relevant zijn voor de functie. Uiteraard heeft de branche waarin je solliciteert absoluut ook invloed op de onderdelen en de lay-out, maar het belang van een goed scanbaar CV wordt met deze regel wel degelijk benadrukt.

Wij controleren op:CV Check CatchYourTalent

  • Algemene indruk;
  • Profielschets;
  • Overzichtelijkheid en leesbaarheid;
  • Onderdelen en inhoud;
  • Spelling;
  • Lay-out en printbaarheid.

Je leest het goed. In deze digitale wereld is de printbaarheid van een CV en motivatie ook nog steeds belangrijk. En hier wordt tegenwoordig juist veel minder rekening mee gehouden. Ook wanneer je bijvoorbeeld een online profiel als CV aanhoudt is het evengoed belangrijk om een printbare versie aan te kunnen bieden.

Zit jij middenin een sollicitatieproces of wil je gewoon weten of jouw CV wel aan die ’20 seconden regel’ voldoet? Aarzel dan niet en stuur ons jouw CV!

Ga naar de CV Check!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *