Carrière maken bij Dyson? Lesley, Shop-in-Shop verkoper voor Dyson ging je voor!
Carrière maken bij Dyson? Lesley, Shop-in-Shop verkoper voor Dyson ging je voor!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Carrière maken bij Dyson? Lesley, Shop-in-Shop verkoper voor Dyson ging je voor!

Lesley DysonDyson. Wie kent dit prachtige Internationale technologiebedrijf niet van de stofzuigers en haarstylingproducten die in no time terrein wint in Nederland en daarbuiten. Dyson is een bedrijf waar de Experts en Hairstylisten met keiharde passie voor product en merk aan de slag zijn binnen ketens als Hudson’s Bay, MediaMarkt, Bijenkorf en EP Beerepoot. Dyson biedt jou veel meer dan een baan, zij bieden je carrière met mooie ontwikkelmogelijkheden. Lesley, een echte kappersvakvrouw weet daar alles van. Zij groeide binnen een jaar van Commercieel Hairstylist naar de combinatiefunctie als Expert/Stylist en is heel blij met de mogelijkheden die haar bij Dyson worden geboden.

Lesley draagt verantwoordelijkheid over het complete Dyson assortiment en verkoopt als Expert stofzuigers en ventilatoren terwijl ze daarnaast ook als Stylist nog steeds met haarstyling bezig kan zijn, adviezen geeft en winkelend publiek haar stoel in trekt om hen kennis te laten maken met de Supersonic Hairdryer en de revolutionaire Airwrap. Een functie

Veelzijdige en uitdagende functies

“De overgang van stylist naar de combinatiefunctie bevalt mij heel goed. Het werken is nu veelzijdiger en omdat de producten verschillen en de demo’s ook, is ieder verkoopgesprek weer heel anders. De passie voor het kappersvak kan ik daarnaast in deze functie ook blijven uitoefenen. Want ik draag niet alleen mijn Dyson passie over, maar modelleer en krul ook direct het haar in de shop, waardoor ik nog steeds mijn klanten met een goed gevoel naar huis laat gaan.” En dat is ook precies het gevoel dat Dyson haar klanten wil meegeven. Of ze nu met of zonder product de shop verlaten het goede gevoel moet centraal staan. Het gaat om de aanpak en benadering en het vertrouwen welke jij als verkoopmedewerker de klant kunt geven.

Wanneer je als Commercieel Hairstylist aan de slag wilt hoef je niet uit het kappersvak te komen. Een neus voor beauty en interesse in hairstyling is voldoende naast natuurlijk de passie voor het verkoopvak. Voor Experts geldt hetzelfde; passie voor Sales is een must en ervaring binnen de verkoop is niet vereist.

Carrière maken bij Dyson?

Je ziet het; bij Dyson kun je in korte tijd al een mooie groei doormaken en hier houdt het niet op. Je zou bijvoorbeeld ook als Accountmanager aan de slag kunnen. Wanneer je enthousiast raakt van vernieuwing, dan is Dyson zeker het bedrijf voor jou waar je Internationale carrière een kickstart kan krijgen. En waarin je als stylist en expert vanuit de shop-in-shop kunt door ontwikkelen. Zij bieden goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden;

  • Een uitdagende en afwisselende baan waarin je commerciële vaardigheden verder kunt ontwikkelen;
  • Aan de slag als Shop-in-Shop Expert of Shop-in-Shop Hairstylist
  • Insteek een contract op basis van vaste uren maar 0-uren zijn ook mogelijk;
  • Zeer goede arbeidsvoorwaarden en kickstartopleidingen;
  • Bruto uurloon van € 12,00 plus een aantrekkelijke bonus- en reiskostenregeling;
  • 20% korting op Dyson producten;
  • Dyson product voor eigen gebruik thuis;
  • Daarbij biedt CatchYourTalent jou een Masterclass communicatie en salesvaardigheden zodat je goed voorbereid aan je werkzaamheden voor Dyson kunt beginnen!

Als recruitmentpartner van Dyson richten wij ons echt op ambitieuze salestalenten die passen binnen de kernwaarden van dit mooie merk en bij willen dragen aan het Dyson succes en haar groeiambities. Of je nu vanuit het kappersvak komt en een groei wilt maken naar een meer commerciële functie, of dat je al ervaren bent als verkoper en graag een overstap naar Dyson wilt maken, Dyson biedt mogelijkheden op beide fronten.

Bekijk de openstaande functies voor Experts en Stylisten via ons vacatureaanbod (selecteer even jouw regio) en solliciteer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *