CatchYourTalent best presterende werkgever 2016?
CatchYourTalent best presterende werkgever 2016?
/ Geschreven door Ruth Kremer
CatchYourTalent best presterende werkgever 2016?

CatchYourTalent branchewinnaar Best presterende werkgever van nederland

CatchYourTalent is door Het Nationale Business Succes Award Instituut benoemd tot branche winnaar in de branche van Sales opleidingen! Het team van CatchYourTalent is zeer trots met deze nominatie. We willen deze twee passages uit het jury rapport dan ook graag met jullie delen:

“CatchYourTalent is een voor Nederland unieke organisatie die geen directe concurrenten kent. Een duidelijke visie over sales en talent wordt vertaald in een heldere aanpak voor alle stakeholders. Er is duidelijk sprake van leiderschap met lef, wat vooral zichtbaar wordt in de creatie van de onderscheidende mindset en de vijf stadia van leren en ontwikkelen; van zeer formeel klassikaal tot uiteindelijk heel informeel “collaborative learning”waarbij werken ook leren is en leren ook werken.

“Sales bij CatchYourTalent als functie is vooral een ‘kennis broker!’ Meet expectations and more!! Dit gaat voorbij aan het traditionele sales-denken. Het is allesomvattend en verrassend, sales is een vak en geen verzameling van kunstjes!”

De volgende stap op weg naar de titel Beste Presterende Werkgever van Nederland is een tv uitzending op RTLZ. De definitieve datum is nog niet bekend, we houden je op de hoogte! Als het aankomt op stemmen van het publiek, hopen we ook op jouw stem te mogen rekenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *