Become a leader!
Become a leader!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Become a leader!

Gebruik de zomer om je te transformeren tot een leider! Ben jij in staat anderen tot actie te inspireren? Waar sta jij in de ontwikkeling van je innerlijke leiderschapskwaliteiten? Deze zijn van essentieel belang om je te ontwikkelen tot een echte sales leader. In deze blog geven we je een paar waardevolle tips!

  •  Maak gebruik van de kennis en expertise van anderen

Gebruik de periode tijdens je studie, stage of bijbaan om zoveel mogelijk kennis over sales en het bedrijfsleven en expertise van professionals op te doen. Om jezelf te ontwikkelen tot een leider is het waardevol om te sparren met collega’s uit je sales team en je omgeving. Hierdoor krijg je nieuwe kennis, ideeën en feedback en kom je tot nieuwe inzichten. Nieuwsgierigheid is een hele belangrijke eigenschap van een leider.

  • Neem bewust de tijd voor het waarom

Neem de tijd om stil te staan WAAROM je iets doet. Veel van onze handelingen zijn gebaseerd op onbewuste patronen. Je wordt effectiever als jij jezelf kent en daadwerkelijk weet waarom je iets doet. Tip: lees de blog “People don’t buy what you do they buy why you do it”.

  • Ontwikkel je empatisch vermogen

Door zelfreflectie leer je in de toekomst effectiever te zijn en vergroot je jouw vaardigheden om situaties goed aan te vullen. Empatisch vermogen en het aanvoelen van jouw omgeving en klant is onmisbaar om een succesvolle leider te zijn in sales.

  • Daag jezelf uit

Daag jezelf uit door het stellen van concrete doelen. Het werken naar een doel geeft je focus, zorgt dat jij doelgericht te werk gaat en werkt aanstekelijk op je omgeving waardoor zij je gaan volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *