Sales Talent Jeroen: Het was tijd voor een volgende stap
Sales Talent Jeroen: Het was tijd voor een volgende stap
/ Geschreven door Ruth Kremer
Sales Talent Jeroen: Het was tijd voor een volgende stap

CatchYourTalent geeft Sales Talent graag het woord. Met een grote passie voor consumentenelektronica en inmiddels 2 jaar werkervaring bij de Media Markt, was Sales Talent Jeroen klaar voor een volgende stap.  Jeroen werkt via CatchYourTalent als Field Accountmanager voor Huawei.

Met alleen mijn diploma Commerciële Economie viel ik niet op, dus ik ging op zoek naar een manier om mezelf te onderscheiden. Zo kwam ik in aanraking met CatchYourTalent en de Masterclass Sales & Accountmanagement. Werken, leren én persoonlijk ontwikkelen klonk voor mij als de sleutel naar succes. En zo bleek! Zo deed ik bezoekrondes voor Sparta en Batavus, ging ik op pad als Accountmanager voor Vittoria (waar ik een record aan banden verkocht) en bediende ik de zakelijke markt voor de Amersfoortse. Dit alles creëerde voor mij het verlengstuk waar ik naar zocht.

Met deze kennis en ervaring werd het tijd om samen met mijn coach de arbeidsoriëntatie te starten. Waar ligt mijn passie, ambitie en in welk bedrijf kom ik het beste tot mijn recht? Zoals eerder gezegd, ligt die volledig in de consumentelektronica. Het was dan ook als een kers op de taart dat ik in aanmerking kwam voor een Field Account Management functie bij Huawei.

Met mijn inmiddels met theorie en praktijk gevulde rugzak, heb ik met succes het selectieproces doorlopen en mag ik mij presenteren als Field Accountmanager Huawei, regio Noord-Oost Nederland. Ik ben enorm blij dat het traject me heeft gebracht waar ik naar zocht! Ik kom op veel plekken en ontmoet elke dag nieuwe mensen. Hierdoor ben ik dagelijks bezig om mijn passie voor het merk en de producten over te dragen. Mijn werkzaamheden zorgen voor nog meer energie en geeft mij precies de juiste voldoening wat ik zoek in een baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *