Ben jij de beste Pitcher?
Ben jij de beste Pitcher?
/ Geschreven door Ruth Kremer
Ben jij de beste Pitcher?

Een goede pitch kan het begin van je carrière betekenen en zeker in Sales is jezelf verkopen een absolute must! Deelnemers aan de Masterclass hadden dan ook de opdracht om zelf thuis een pitch op te nemen op video; met als doel een toekomstige werkgever te overtuigen van hun potentieel. Wie mag zichzelf beste Pitcher van de Masterclass noemen en wordt beloond met het boek ‘Doeltreffend Beïnvloeden’ van Professor Willem Verbeke*?

And the winner is..

De stemmen zijn geteld en pitches zijn beoordeeld op opbouw, (non)verbale presentatie en overtuigingskracht. Het Talent heeft het ons zeker niet makkelijk gemaakt, maar er kan natuurlijk maar één winnaar zijn. Het team van CatchYourTalent en Racktime wil graag kersvers Talent Aron Regeling van Windesheim Hogeschool feliciteren als winnaar!

 

Jij kwam met jouw overtuigingskracht, passie en goede commerciële boodschap als beste uit de verf. Je bent dan ook de terechte winnaar van het boek ‘Doeltreffend Beïnvloeden’ van Professor Willem Verbeke. Van harte gefeliciteerd! Toch mag er ook zeker aandacht zijn voor de pitches van Tufan Demir, Mustafa Erkoc, Joury Ottenbros, Matthijs van der Made en Milan Veltman. Ook deze pitches waren zeker goed uitgevoerd.

*Professor Willem Verbeke is hoogleraar Sales & Accountmanagement aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam. CatchYourTalent heeft in samenwerking met Verbeke en Professional Capital de Masterclass ontwikkeld en biedt een uniek en wetenschappelijk programma voor Talent dat wil groeien in Sales & Accountmanagement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *